Handelsbetingelser

1. Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med Kombivognsgiganten.dk Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.

 

2. Købsaftale

Din købsaftale gemmes af Kombivognsgiganten.dk til afvikling af købet. Salget af forretningens varer følger kun i normale mængder til eget forbrug. Vi handler kun med privatpersoner med mindre andet er aftalt. 

 

3. Oplysning om fortrydelsesret

Ved Kombivognsgiganten.dk følger Lov om Forbrugeraftaler.

Du kan uden angivelse af nogen grund fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af varen.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail eller ved at benytte fortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                       

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Bemærk: Retten til fortrydelse bortfalder, hvis varen er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter du har modtaget din ordre. Hvis du ønsker at gøre din fortrydelsesret gældende, skal du informere kundeservice skriftligt om dette, senest på 14 dagen for modtagelse af varen.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi står gerne for afhentning af varen hvis du vil fortryde dit køb, da vi sælger større varer, kan dissse ikke sendes med almindelig post. Kontakt os derfor og aftal afhentning. Du hæfter for den billigste returfragt som udgør 500kr

Varer kan ikke afleveres personligt, da vi er en netbutik.

Varer som har beskadiget emballage ved levering bør ikke modtages. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter kundeservice med henblik på at aftale det videre forløb.

Gem den originale emballage da den udgør en del af produktets samlede værdi. 

Vi modtager ikke varer der sendes pr. Efterkrav og vi returnerer ikke porto eller forsendelsesgebyr for forsendelser som sendes til os uden en forudgående skriftlig aftale herom.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  

4. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på Kombivognsgiganten.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med Kombivognsgiganten.dk

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den mindst bekostelige standardlevering).

Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr. mail til Kombivognsgiganten.dk

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til Kombivognsgiganten.dk før returnering.

 

5. Priser og leveringsgebyrer

Levering til Danmark:

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og inklusiv fragt.

Når du handler hos Kombivognsgiganten.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på Kombivognsgiganten.dk opkræves der ikke et leveringsgebyr, alle ordre leveres fragtfrit med mulighed for gratis weekendlevering.

Kombivognsgiganten.dk sender størstedelen af vores varer med egen transport, vi leverer alle varer helt ind i dit hjem, bor du i lejlighed, bærer vi også dine varer op til din lejlighed, Vi leverer fragtfrit  i hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer samt Bornholm,  bor du på Bornholm, bedes du kontakte os inden du foretager dit køb. 

Pakker der er afsendt med GLS leveres direkte til døren.

Levering til Sverige:

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og inklusiv fragt.

Når du køber hos Kombivognsgiganten.dk indgås aftalen på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på Kombivognsgiganten.dk opkræves der ikke et leveringsgebyr, alle ordre leveres fragtfrit.

6. Leverings tider:

Leveringspriser til andre EU lande: Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande end Danmark og Sverige.

leveringstiden på kombivogne kan være op til 30 hverdage fra modtagelse af bestillingen, leveringstiden kan dog være kortere hvis den bestilte vare er på lager ved bestillingen.

7. Betaling

Betaling for varer på Kombivognsgiganten.dk kan foregå ved betaling med kreditkort eller hvis du har en Paypal konto har du også mulighed for at betale via PayPal.

Betaling sikkert med dit kreditkort eller gennem PayPal og betalingskort

Betaling med Paypal: PayPal trækker automatisk betalingen fra din PayPal-konto eller dit betalingskort, når du bestiller. Det betyder, at dit beløb bliver trukket selvom ordren endnu ikke er afsendt. Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du samtidig, at PayPal reserverer beløbet fra din konto (PayPal trækker beløbet fra din konto), men det hæves ikke af Kombivognsgiganten.dk før din ordre er afsendt.

Kombivognsgiganten.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret.

Du kan benytte følgende betalingskort:

Visa
Mastercard
Discover
American Express
Mobilepay

Du kan også finansiere dit køb med et lån med Resurs Bank: Læs mere her:

10 måneder - 0 ÅOP - Læs mere her:
20 måneder - 0 ÅOP - læs mere her
30 måneder - Delbetaling - læs mere her
48 måneder - Delbetaling - læs mere her


Der tages ikke gebyr for betaling på Kombivognsgiganten.dk

I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

 

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@Kombivognsgiganten.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 


9. Generelle informationer

Firma informationer

Danberg
Danberg spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Św. Wincentego 10F/5, 61-003 Poznań, Poland
NIP: PL7822634160
REG: 364829452 
KRS: 0000626503SE 
SE number: 12 88 02 27

 

Postadresse
Danberg
Vallensbækvej 22B, 3.tv.
2605 Brøndby
Danmark
SE number: 12 88 02 27
Telefon: +45 4697 5041
E-mail: kundeservice@kombivognsgiganten.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Danberg Sp. z o. o. sp. k. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på kombivognsgiganten.dk er Danberg Sp. z o. o. sp. k. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på:  gdpr@kombivognsgiganten.dk.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her: Persondatapolitik